Spanjoren Feliciano Lopez, 41 år gammal, vet verkligen inte när det är dags att lägga av med tennis. Trots skadebekymmer, långsamt tempo och allmänt usel form fortsätter han att hänga på ATP-touren, där han ibland får en wild-card. Precis det är fallet i Stuttgart, en turnering där han tidigare spelade bra - med det var väldigt länge sedan.

Lopez är rankad 594 i världen. Detta år har han hunnit med 3 matcher totalt. Sist spelade han i Barcelona mot David Goffin, för två månader sedan, där Lopez förlorade sista setet med 0-6. Sedan dess har han rehabiliterat sig och kommer till Tyskland med ytterst tveksam form.

Annat är det hos motståndaren Yosuke Watanuki från Japan, som givetvis får mitt speltips i matchen. Han har redan hunnit bli varm i kläderna, då han har kvalat in i huvudturneringen. I kvalet slog han ut Squire, där Watanuki vände ett setunderläge. Därefter har han slagit Hassan i två raka set. Watanuki är i fin form med fyra raka set bakom sig.

Fortsätter Watanuki imponera?

Allting talar för att Watanuki ska vinna mötet, mot en spelare som borde ha lagt av för länge sedan. Spelbolag har Watanuki som en klar favorit. Men det finns ett värde i handikapp linan, som är lågt satt på -3,5 games i matchen. Detta har förmodligen mycket att göra med underlaget gräs. Fast Lopez servar är långt ifrån vad de tidigare har varit.

Mitt spel blir att Watanuki täcker handikapp linan på -3,5 games, till 2.06 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip