Det lär finnas en enorm revanschlust hos Daniil Medvedev när han inleder sitt titelförsvar i ATP Masters i Miami. En turnering där han stortrivs. För motståndet står Marton Fucsovics. En spelare som världsfyran har 4-1 i inbördesmöten mot. Det mesta lutar mot en femte seger. Här är mitt speltips.

Nej, Fucsovics gör inte på något sätt en bra säsong. Det har blivit fem segrar och lika många förluster. Däremot stod ungraren för en fin insats inledningsvis i denna turnering då Max Purcell slogs minst sagt komfortabelt, i raka set. Motståndaren spelade knappast på någon hög nivå, men inget ska tas ifrån Fucsovics som var nästan felfri i sitt utförande. Dock väntar en helt annan typ av uppgift i nästa omgång.

För då står Australiska Öppna och Indian Wells finalisten på andra sidan nätet. Att förlora två stora finaler på relativt kort tid måste ha svidit rejält. Det kommer att väcka en enorm vilja hos Medvedev, till att steppa upp och höja sig ännu mer. Något han också är kapabel till då han ännu inte har spelat på sin absolut yttersta toppnivå i år. Jag är helt övertygad om att vi kommer att få se en farlig och laddad Medvedev i Miami.

Rivstart av Medvedev!

Även om Fucsovics har en stabil seger i ryggen så ställs han inför ett enormt svårt test. Kvalitén räcker helt enkelt inte till. Inte heller då Medvedev förväntas ta titelförsvaret på största allvar och göra korta affärer mot sina motståndare. Spelbolag har Medvedev givetvis som en favorit till seger och den kan mycket väl skrivas med större tal.

Mitt spel blir att Medvedev täcker handikapp linan på -4,5 games, till 1.81 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip