Cinch Championships, ATP London, en 500-turnering, bjuder på underhållande tennis med stora namn i startfältet. Bland annat världsstjärnan Cameron Norrie, rankad 13 i världen och 5:a i turneringen. Han ställs mot serben Kecmanovic, som inledde grässäsongen med en usel insats. Lättare blir det inte heller mot Norrie, som stortrivs på gräs.

För att vara rankad 39:a i världen gör Miomir Kecmanovic en halvdan säsong. En final i Delray Beach är hans största bedrift. Dock ingen titel ännu. Formen överlag är kritisk med bara en seger på de fem senaste turneringar. Grässäsongen inleddes med en klar förlust mot Milos Raonic, som inte hade spelat tennis på över ett och ett halvt år. Spelet stämde inte alls för Kecmanovic.

Med en titel i Rio de Janeiro, där Carlos Alcaraz slogs i finalen, gör Norrie en lyckad säsong. Målet är att slå sig in i topp 10. Något han är på god väg att lyckas med också. Spelet på gräs är fint. Norrie nådde en semifinal i Wimbledon förra året och vann första setet över Novak Djokovic. Dock blev det ingen större succé därefter. Norrie har 2-0 i inbördesmöten mot Kecmanovic.

Tredje raka seger för Norrie?

Då Norrie har haft god tid på sig att förbereda sig efter Franska Öppna förlusten mot Lorenzo Musetti väntas han vara redo för grässäsongen. Spelbolag har Norrie som en klar favorit till seger. Ännu större värde finns i handikapp linan, som är lågt satt på -3,5 games i matchen. Detta har förmodligen att göra med underlaget gräs. Fast Norrie är så skicklig i returgamet.

Mitt spel blir att Norrie täcker handikapp linan på -3,5 games, till 1.93 i odds, hos Unibet.
This is the stats tab
This is the post tip