Gott nytt jul.

Lastar in lite polletter på att Nicolas Mahut slår Stephane Robert. Det här är två riktiga rävar som spelar väldigt smart och gör alltid bra avvägningar. Robert är helt utan offsensiva vapen, dock med dugliga passerslag, men betydligt fler bollar kommer att vara i spel när Robert servar och då blir det ju tufft i slutändan. Inte nog med att Robert servar kasst, Mahut är en riktigt bra returtagare.

Sen avslutade ju Robert extremt dåligt förra året. Han var jättestabil i början och fram tills höstens hardcourtssäsong, men därefter är det bara ett kolossalt mörket. Ganska stor kontrast till Mahut som normalt sett över karriären är stabil mot sämre motstånd.

Det känns väldigt långt bort att Stephane Robert ska slå Mahut här. Visserligen säsongens första match för båda, men rent kvalitemässigt är han ganska långt bakom Mahut.

Underlaget i Brisbane är alltid snabbt och bollen flyger snabbt genom luften, det passar Mahut bättre än vad passar Robert som är bättre på grus och långsamma hardcourtbanor.

Det här är helt upp till Mahut som egentligen bara kan förlora genom att slå bort sig. Jag litar dock på att han utnyttjar Roberts djupa position i försvarsspelet med sin fina volley.

Klipper 1,57 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip