Grand Finale i ATP Antalya i Turkiet, där fransmannen Adrian Mannarino spelar mot japanen Yuichi Sugita. Båda har spelat fyra matcher för att ta sig till finalen. Dock har Mannarinos väg varit mot betydligt tuffare motstånd, samt att hans alla slag hittills har varit stabila i turneringen - vilket enligt mig ska göra honom till en klar favorit i mötet. Marknaden är på väg ner oddsmässigt på Mannarino, där ett fåtal bolag dröjer sig kvar, så det är intressant att kika närmare på ett vinnarspel.

Adrian Mannarino från Soisy-sous-Montmorency i Frankrike har tagit sig till final genom att slå ut:
Coric 2-0
Safwat 2-0
Verdasco 2-1
Seppi 2-0

Han har alltså förlorat endast ett set mot Verdasco, som är duktigt på gräs, men även där vände Mannarino och vann matchen. I övrigt har det varit relativt enkla 2-0 segrar. Härnäst möter han Yuichi Sugita, som han i år har slagit i kvalet till Monte Carlo med 6-3, 6-4.

Yuichi Sugita från Sendai i Japan har tagit sig till final genom att slå ut:
Ebden 2-0
Ferrer 2-1
Altmaier 2-0
Baghdatis 2-1 (efter att Baghdatis gav upp matchen i tredje set)

Sugita har, i mitt tycke, mött lättare "grässpelare" där vissa av dem är och har varit skadade, men där han ändå har förlorat set mot dem. Han har även haft långa matcher på väg till finalen, så jag räknar med att en del trötthet finns i benen.

Då Mannarino är en allt-i-allt bättre spelare än Sugita ser jag inte detta som något öppet möte, utan finner ett värde i att spela på Mannarino till 1.88 i odds hos Betsafe .

This is the stats tab
This is the post tip