Just nu skulle jag säga att det är väldigt jämnt spelmässigt mellan Marchenko och Seppi. Ukrainaren har varit i riktigt bra form både på challenger-touren och i US Open, men åkte på en nitlott i DC mot Nishioka. Inget att skämmas över egentligen och det är knappst så att jag tror att han kommer falla in i en djup formsvacka nu.

Båda är riktigt bra inomhus, men det här känns viktigare för Marchenko som i grunden är en inomhusspelare av rang. Han har alla ingredienser som behövs för att vara bra på det här underlaget. Lite märkligt också att Seppi väljer Metz före St. Petersburg. Tycker att underlaget i Ryssland borde passa honom bättre, men men.
Undrar lite också hur italienarens förberedelser har varit inför den här turneringen.

Han gifte sig så sent som för 10 dagar sedan och jag tvivlar på att han direkt efter giftemålet tog en taxi till första bästa inomhushall för att känna på inomhusspel.
Mathieu gifte sig för övrigt dagen efter Seppi. Han åkte på dyngspö av Dustin Brown i första omgången.

1-1 inbördes mellan dem. Marchenko vann på gräs för många år sedan och jag tror även att han hade matchboll i deras senaste möte nu under OS. Så, hur som hellst, tycker att Marchenko ska ha goda chanser att vinna denna, bättre än de 2,37 som erbjuds hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip