Nu måste ju tåget bara gå för Jörgen Zopp. Han kan liksom inte ha hur många liv som helst i den här turneringen. Har vänt underläge tre gånger och det är ju knappast så att han gjort sig känd som en vältränad tennisspelare. Snarare tvärtom, Zopp har ju alltid varit lite lönnfet.

Marterer är en brutalt mycket bättre tennisspelare. Han slår väldigt hårt och har ett par 2-3 vapen i sin arsenal. Det har inte Zopp, alltså det ska till något i hästvägar för att Zopp ska vinna det här. Marterer måste skjuta bort sig och det kommer inte hända särskilt ofta.

Man ska komma ihåg att Zopp åkte på storstryk på grus-odugliga Denis Kudla i kvalfinalen. På grund av diversa avhopp fick han dock en plats i huvudturneringen och man kan väl säga att han fått en bra lottning.

Jag tror faktiskt aldrig att Zopp spelat 18 set i en och samma turnering. Han måste vara totalt slut inför den här matchen och egentligen är ju det här hans första riktiga test. En tankande Sock räknas liksom inte.

Jag tar Marterer -5,5 games till 2,00 hos LeoVegas och kan säga att Marterer rak till 1,30 är bra dubbelvirke. Rygga eller bli förevigt fattig.

This is the stats tab
This is the post tip