Måste säga att jag tycker att det luktar lite skräll mellan Mathieu och Quinzi. Den sistnämnde var en väldigt lovande junior. Vann Wimbledon för pojkar har jag för mig och var ju junioretta när det begav sig. Det känns naturligt att han ska växla upp precis som Chung, Kyrgios och de andra unga spelarna som han faktiskt var bättre än på juniortiden.

Gjorde en OK säsong förra året där han tog steget från future till challenger. Fårvånar mig att han inte har en bättre rankingen med tanke på att han nådde ett par kvartsfinaler och semifinal på challengertouren förra året, antar att det var i de mindre turneringarna han gick bra (mindre färra poäng att spela om)

Hur som helst, inkvalad här i Casablanca och nu är det dags för ATP-debut. Ingen jättejävlig lottning. Mathieu är oberäknelig, kan floppa ordentligt emellanåt och har inte riktigt fått det att stämma i år. Han var länge känd som inomhusspecialist, men det är nog inget snack om att han är väldigt all round, Mathieu.

Jag undrar om inte Donskoy är Quinzis första topp 100-skalp. Han har spelat jämnt mot många spelare runt 100-strecket och just nu är inte Mathieu rankad bättre än 115. Tror som sagt att det blir match av det här.

Plockar italienaren (låg insats) till 2,75 hos LeoVegas och medel på +3,5 till 1,80 hos Nordicbet . Då garderar vi oss om det blir jämnt.

This is the stats tab
This is the post tip