Det skiljer inte mycket på rankingen mellan Medvedev och Carreno Busta, närmare bestämt fem platser på årsrankingen och med tanke på hur pass mycket bättre spanjoren är på hardcourt idag jämfört med ett par år sedan så känns oddset på 3,55 helt vansinnigt.

Man ska ha i åtanke att Medvedev spelat extremt mycket under hösten. Efter Cincinnati har han 28 matcher under bältet och det är mer än vad många spelare har på en hel säsong. Men spelar man 28 matcher på så pass kort tid har det naturligtvis gått bra: två titlar och ytterligare två semifinaler, så man får ju absolut säga att han är formstark, Medvedev.
Med det sagt är han naturligtvis också sliten, ingen har spelat lika mycket under den här perioden och nu är det dessutom underlagsbyte – eller, det är fortfarande inomhushardcourt i Paris, men underlaget är extremt långsamt vilket inte direkt gynnar hans flacka spel.

Däremot gynnar det Carreno Busta som så klart i grunden är en grusspelare och trivs med längre rallyn och hög studs, under tiden Medvedev spelat 28 matcher har Carreno Busta bara spelat fem, det är å andra sidan inte heller optimalt, han har dragits med en benskada sedan US Open, så helt fit är det svårt att säga om han är.

Däremot har han bevisade bra resultat på långsamma inomhusbanor:
3-3 i Paris och 5-1 i Moskva som är de två långsammaste inomhusbanorna på touren och inbördes är det 1-1 mellan dem.

Skrälläge här men jag går för ett något säkrare alternativ som är +4,5 games till 1,63 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip