Daniil Medvedev kommer naturligtvis göra slarvsylta av Gerasimov. Vitryssen har nämligen en spelstil som pass Medvedev helt perket. Allt kommer gå som en oljad klocka i den här matchen.

Det är rätt enkelt: Gerasimov har inte säkerheten för att stå och bolla med Medvedev från baslinjen. Inte nog med det, Medvedev har fantastiskt längd på sina slag vilket betyder att Gerasimov kommer behöva chansa fastän han egentligen inte vill – för att det blir för osäkert.

Med normala utfall ska det här så klart sluta med kross. Visst, Gerasimov har en jättebra serve som han säkert kommer få lite utdelning på – men samtidigt – det här hög studs här i St. Petersburg och det betyder att serven neutraliseras.
Egor är en bra inomhusspelare och har slagit Berrettini och Mannarino på vägen, två väldigt bra skalper för att vara rankand utanför topp 100. Men det här blir något annat. Medvedev har 9-1 i matchfacit på ihard under 2019 och har täckt 4,5-linan i åtta av dessa matcher. Ja, ni hör ju.

Ett litet varningens finger får man sätta för att Medvedev borde vara sliten, men å andra sidan har man ju sagt det i 5 veckors tid nu, men han fortsätter bara som ett ånglok. Jag har svårt att tro att han får sin downer/reaktion på hemmaplan. Den kommer i så fall i Asien.

Spelet blir alltså Medvedev -4,5 games till 1,90 hos Unibet , LeoVegas eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip