Jag ser ingen anledning till att inte fortsätta investera i Klizan nu när han hittat nötformen. För man ska veta att Klizan ofta är en ganska pålitlig spelare, d.v.s när han har bra form håller han nära topp 10-klass men när han är dålig är han en bra bit utanför topp 100. Just nu är han bra, förmodligen bättre än Medvedev.

Totalt överlägsen var han mot Steve Johnson, inte hotad i egen serve en enda gång förrän det var dags att knyta ihop säcken. Ganska symtopmatiskt för Klizan, är det något som är hans akilleshäl så är det väl psyket, men i övrigt gjorde han en närmast fläckfri insats – precis lika fint som det sett ut under hela kvalet och under stora delar av förra turneringen i St. Petersburg där han gick till final.

Det är ingen lätt match det här, för någon av dem, förmodligen blir det mycket jämnt och det kommer smulas ner till väldigt små marginaler. Båda är svåråtkomna i egen serve men med allt sammantaget så anser jag att Klizan ska ha minst lika stor chans här vilket ger värde till 2,20 hos Bethard och FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip