Jag är ju en stor vurmare av Stefanos Tsitipas som blommat ut rätt ordentligt nu i höst och trots att Medvedev kommer från en titel i Winston-Salem så har greken en högre högstanivå vilket ska ge utslag i det här mötet.

Tycker att Tsitipas senaste månader visar hur sjukt bra han är. Har bara fått stryk av Nadal och Zverev men har på vägen slagit Djokovic, Goffin, Thiem, Zverev och Kevin Anderson. Det är en sak att skrälla en gång, men att på löpande band slå topp 10-spelare, då är det ingen formtopp längre.

Sen är det inte ovanligt att spelare som går djupt veckan innan en Grand Slam börjar tröttna med tiden, man orkar ofta en eller två matcher men det är omöjligt att upprätthålla samma höga nivå med så mycket speltid i benen. Medvedev gjorde precis det, han gick hela vägen i Winston Salem genom att slå ett gäng mediokra spelare. Faktum är att den bästa spelaren som Medvedev slagit i år är Fabio Fognini och inte vet jag, men i mina öron låter Djokovic, Goffin, Thiem, Zverev och Anderson som rätt mycket bättre spelare.

Ingen av dem imponerade enormt i första omgången. Lite småtrassligt för Medvedev mot Donskoy och lite samma visa för Tsipsipas mot Robredo som numera får ses som pensionerad tennisspelare.

Formen får man nog säga är rätt jämn mellan dem så jag går helt enkelt på att Tsitipas är ett hack bättre än Medvedev och över fem set ska turmomentet nästintill vara utraderat.

Greken till 1,78 hos 888sport , LeoVegas eller MrGreen är ett bra spel här.

This is the stats tab
This is the post tip