Håll igen ovationerna. Medvedev har krossat två spelare på två dagar, men håll era hästar snälla. Sousa kastade iväg matchen och Albot...var han ens på banan? Noll motstånd har han fått, Medvedev. Och innan han är ordentligt testad på grus går det inte att respektera honom som en duktig grusspelare.

För det är nämligen precis vad spelmarknaden gör här. Man tycker att Medvedev är ungefär lika bra som Tsitipas på grus...och det är naturligtvis befängt.

Får vibes från Australian Open-finalen när Nadal spelat kanon och möter en Djokovic som inte riktigt varit 100%-ig i turneringen. Ungefär så är det i den här matchen. Medvedev har gjort fina resultat men mött obefintligt motstånd – Tsitipas har gjort godkända resultat men är en klart bättre grusspelare.

Vet inte riktigt om liknelsen med AO-finalen kom fram riktigt, den var dålig, men poängen är att markanden tok-övervärderar Medvedev inför den här matchen.

Och vilket läge det här är för greken att visa vem som bestämmer på grus. 3-0 i matcher till Medvedev – samtliga har gått till skiljeset (4 set i US Open) men då ska man komma ihåg att det Stefanos är två år yngre. Det vill säga – samtliga matcher spelades 2018 och Tsitisipas har tagit ett ordentligt kliv sedan dess.

Medvedevs spel är för flackt för det här grusunderlaget och det kommer straffa sig mot en ordentlig grusspelare.
Jag tar 1,83 hos Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip