Det här kommer bli en tuff uppgift för Pouille. Fyfan var bra han var mot Struff, Mölleker, och nog börjar han närma sig ett genombrott. Vann en challenger på grus för en vecka sedan och blev därför belönad med ett WC till Stuttgart, och som han spelade. Slog in över 25 ess mot Struff och vevade på som en galning från båda hållen. Nu var ju knappast Struff superbra och han är generellt överskattad på gräs.

Mölleker är alltså bara 17 år gammal, född sent på 2000-talet. Var som bäst rankad topp 10 på juniorsidan men började spela seniortennis redan för två år sedan, varför han hackade efter på juniorrankingen.

Sen har vi det gamla vanliga argumenten här också. Mölleker har redan en match i Stuttgart vilket är en klar fördel och som alltid, tyskarna på hemmabana höjer sig alltid, så det kanske inte är någon jätteöverraskning att Möllekers första challengertitel kom i Heilbronn.

Även om Pouille är en farlig grässpelare så har haft stora problem senaste 4-5 månaderna och att han ska gå in här och köra över en junis i toppform på bortaplan, nej det tror jag inte på. Som sagt, Mölleker har en tillräckligt bra serve för att hålla Pouille borta och täcka sin handikapplina.

Pouille har som sagt ett par framgångar på gräs men på sina 25 gräsmatcher har han bara vunnit med 5 games eller mer en enda gång. Ganska tydligt för mig att han har problem i returspelet. Därför gillar jag Mölleker +4,5 games till 1,57 hos Bethard är spelet.

This is the stats tab
This is the post tip