Kommer ihåg för nått år sedan här i Wimbledon när Daniel Brands mötte Daniel Gimeno Traver i första omgången av Wimbledon. Matchen gick till fem set men tysken blev inte bruten en enda gång under hela matchen. Matchen efter täckte han sin handikapplina mot Berdych bara genom att serva hårt som en galning.

För mycket mer än så är han inte kapabel till, Brands. Han kan serva och bomba till korta returer med sin forehand, man kan tro att hans spel ska vara anpassat till gräs, men riktigt så är det inte. Han som sagt sina tunga grundslag och fina serve. Tyvärr räcker det ofta bara till att hänga med bra.

Nu går iofs det här spelet bara ut på att han ska hänga med Monfils bra. Det har han nämligen gjort förut. Brands har 3-1 i matcher på fransmannen. Visserligen under 2013 när han var jävligt bra. Efter sin axelskada så har framgångarna inte varit lika fina.

Hur som helst. Han har gjort ett bra kval här, Brands. Bara blivit breakad tre gånger på nio set och ska man vara ärlig så är Monfils inte världens bästa grässpelare. Han täcker väldigt sällan sin handikapplina i Wimbledon och en hel del tyder på att han inte lyckas göra det den här gången heller. Jag blir i alla fall förvånad om han vinner med mer än sju games marginal.

Plockar alltså Daniel Brands +7 games (pengarna tillbaka vid exakt sju games marginal) till 1,86 hos Nordicbet .

This is the stats tab
This is the post tip