Det är allt annat än otänkbart att Monfils floppar i Antalya mot Kavcic som kvalat in till den här turneringen. Man får liksom tänka på att det här är en 250-turnering och att Monfils inte är någon att hålla i handen när det vankas gräspremiär.

Med tanke på hur dålig han varit i år så kan man ställa sig frågan om allt står rätt till? Varför spelar han den här turneringen och inte Queens eller Halle? Många frågetecken kring den mannen just nu. Samtidigt vet vi att Kavcic gjort bra resultat på snabba underlag tidigare. Har aldrig riktigt fått till det på gräs men har ett imponerande kval i ryggen där han bara blivit breakad en gång över tre matcher.

Att han håller jämna steg med Monfils, det är jag övertygad om. Man får ändå utgå från att Kavcic är formtoppad nu och då har han ju faktiskt slagit väldigt många topp 100-spelare senaste åren och när allt kommer omkring är inte Monfils bättre rankad än 51 just nu.

Någon gång får han väl fart på bitarna, fransmannen, men jag tycker inte att oddset reflekterar den kräftgång han haft senaste tiden plus det fina kval som Kavcic gjort.

Klickar Kavcic till 5,80 hos Bethard samt handikappspelet på 4,5 games till 2,05 hos LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip