Så här är det. Janowicz har varit borta från tennisen hela året. Han gjorde ett halvhjärtat försök att spela Australian Open för ett halvår sedan, men dit åkte han förmodligen bara för att hämta startpengar. Sedan dess har han bara spelat tv-spel.
Nu gjorde han comeback förra veckan i en Challenger och förlorade mot Luca Vanni. En spelare han normalt sett bollar gris med. Som vanligt slog polacken katastrofalt många dubbelfel och förlorade helt rättvist.

Han är säkerligen tillbaka skadefri, men som alla vet behövs det matchtempo och form för att kunna vinna matcher. Min bedömning är att Janowicz ställer upp i OS just för att i första hand få bra matcher i kroppen. Nu fick han lite oturligt en formstark Muller i första omgången och där kommer det ta stopp.

Müller har gjort ett kanonår. Servade återigen som en häst i Toronto och Janowicz är ju inte direkt känd som en vass returtagare. Tror att det kommer komma en hel del misstag från polacken och med tanke på att han slår så pass många dubbelfel tror jag att det tar stopp i raka set. Han är helt enkelt inte tillräckligt bra när serven inte fungerar.

Muller -3,5 games till 1,86 hos Nordicbet spelas.

This is the stats tab
This is the post tip