Normalt sett ska ju inte Andy Murray ha några större problem med en spelare som Berrettini, men den nivån Murray visar upp nu är inte värdigt honom som tennisspelare.

Han kanske håller en nivå runt 80-90 i världen, inte mycket bättre än så. Då slår man spelare som Tennys Sandgren men man förlorar också klart mot spelare som Berrettini. Skulle säga att italienaren egentligen bara gjort 2-3 dåliga insatser på hela året. Han är extremt jämn och extremt solid som favorit. På hela året har han bara förlorat som favorit en handfull gånger.

Så vad ska Murray komma med här då? Om han inte hinner med att försvara sig, då är han ingen bra tennisspelare. Kruxet är att man måste ha ett tätt försvar när man möter en spelare som Berrettini som hela tiden vill styra spelet och som både servar och slår hårt.

Det snabba underlaget kommer dessutom vara till Berrettinis fördel. Tyvärr, för Andys del, kan jag inte se annat än att Berrettini vinner. Han vinner i alla fall garanterat oftar än 2 gånger av 3 vilket ger värde till 1,54 hos Bethard , SpeedyBet eller FastBet .

This is the stats tab
This is the post tip