Andy Murray har inga som helst problem med spelare som Dustin Brown. Han lär täcka handikapplinan på -6,5 games till 1,66 hos bet365 utan större problem.

Ruschande nätgalningar är Andys specialite. Dels för att hans returer är bäst i världen på det här underlaget men också för att han har världens bästa lobb-slag vilket betyder att han kommer ha en fördel även om nätet är täckt av motståndaren.
Brown gjorde ingen kanonmatch i första omgången. Han var väldigt illa ute mot Joao Sousa. Om portugisen tagit andra set (som gick till tiebreak) hade nog Brown fått väldigt svårt i slutändan.

Dustin spelar väldigt svårt också. Han behöver marginalerna på sin sida för att ens hota Andy i den här matchen för när bollen väl är i spel kommer britten vara fruktansvärt överlägsen vilket gör att Brown kommer tvingas gå för sjuka winners eller dropshots från baslinjen. Det håller naturligtvis inte över en hel match. Men visst, inte omöjligt att tysken hänger med i ett av seten, däremot är det större risk att han blir totalt överkörd i minst ett av seten.

Vad ska man säga om Murray? Världens näst bästa grässpelare som rök tidigt i Queens vilket gjort att han förmodligen är ännu hungrigare nu. Bra start genom att demolera Bulbik, och jag tror att den här matchen kommer bli ganska lik Murrays match i första omgången. Brown kommer slå bort sig och försöka gå extra hårt på serven.

Nej, Murray är för smart för Brown. -6,5 games till 1,66 är taget hos bet635

This is the stats tab
This is the post tip