Nej, man får kalla Andy Murray halt, invalid eller vad som helst. Han spelar ju liksom med en höft som inte är mycket stadigare än farmors. Men när han möter en spelare som Copil så spelar det liksom ingen roll. När bollen är i spel kommer Andy ändå var tillräckligt bra för att bolla ut Copil.

Då återstår bara frågan om Murray lyckas få tillbaka tillräckligt många av Copils servar? Ja alltså, han är ju trots allt fortfarande en av världens bästa returtagare. För att returnera behövs ingen välfungerande höft.

Murrays nivå ska dock inte överdrivas. Han är lite av en skugga av sig själv, men den här osäkra, hyperaggressiva spelstilen som Copil har, den ska passa Murray – i synnerhet i nuvarande skick. Han behöver ju bara få tillbaka servarna och sedan hålla i bollen så vinner han den här matchen enkelt.

Man kan också jämföra hur Andy spelat mot jämförbara spelare till Copil:

2-0 Copil
1-0 Groth
6-0 på Gilles Muller

...det är dessa medelmåttiga servespecialister som hållit till kring 50-150-strecket. Finns säkert flera i detta segment, men inte som jag kan erinra mig om på rak arm.

Kan säkert bli ett tight set men jag håller ändå 2-0 i set till Murray som ett riktigt bra spel till oddset 1,95 hos LeoVegas , Unibet eller 888sport .

This is the stats tab
This is the post tip