Jag tycker att oddset på Khachanov är för högt. Han är bra nu, ryssen. Obreakad de två senaste matcherna vilket innebär sju set och nästan 40 servegem. Gillar verkligen när powerspelare hittar serveform, då får till och med de allra bästa svårt att få hål på dem i returspelet.

Godkänd match av Murray senast, inte det minst välförtjänt att han vinner i raka set men så är det, Delpos kropp säger ifrån, han var helt överlägsen i första set men bränslet tog slut. Det var bara fjärde matchen som Murray vunnit i raka set på grus i år och som sagt, inte helt välförtjänt att det matchen inte gick längre än till tre set.

Marknaden verkar tro att Andy är tillbaka nu i någon slags storform, det tror jag emellertid inte. Han är fortfarande skakig och det här kan bli en mycket jämn match. Murray ska egentligen bara kunna stå och mota tillbaka bollarna i en sån här match, men den nivån har man sett väldigt lite av senaste halvåret.

Har inget vidare huvud, Khachnov, så när matchen ska avgöras så litar jag inte på honom, där har Murray ett jävla övertag. Det är också lite av den anledningen som jag hellre kliver in på handikappspelet än raka, även om jag tycker att båda är precis lika bra.

Lägre varias med handikappspel och det vet ni att jag gillar. Får bli +6,5 games till 1,86 hos Nordicbet den här gången.

This is the stats tab
This is the post tip