Det är väldigt troligt att det blir en jämn match mellan Murray och Verdasco. Det verkar som att marknaden tror att Murray är tillbaka bara för att han slog Goffin med stora siffror, men jag kan säga att väldigt många topp 100-spelare hade slagit Goffin i det skicket. Han var småskadad i Laver Cup och anlände inte till Kina förrän 24 timmar innan match, då har han alltså rest över helt jordklotet, tro fan det är det svårt att vinna, även om Murray fortsatt ser väldigt rostig ut.

Ganska liknande förutsättningar inför det här mötet som mötet i US Open. Murray var minst lika rostig då som nu och Verdasco stog i ca 2,60 – spanjoren vann efter fyra set.

Även om det alltid varit stor skillnad mellan dem så har Verdasco hängt med bra. Han har tagit set i 6 av de 9 senaste matcherna och täckt sin handikapplina i 7 av de 9 senaste matcherna mot Murray, det är ett rätt bra facit mot en så pass etablerad toppspelare som Murray varit de senaste 10 åren. Normalt sett har ju Murray varit ett hack bättre från baslinjen och Verdasco har tvingats chansspela för att hänga med, så kommer det inte vara idag, Verdacso kommer vara bättre från bakplan och det är Murray som måste förlita sig på serven.

Tror att Verdasco har stora skrällchanser men jag gillar +3,5 games till 1,70 hos Bethard eller FastBet bättre, då bör det räcka med att han vinner ett set.



This is the stats tab
This is the post tip