Enligt spelbolag spelas ett vidöppet mötte i ATP Masters i Rom mellan Nuno Borges och Pedro Martinez. Två spelare som inte har mötts på tre år. I deras enda inbördesmöte vann Borges, i en Challenger i sitt hemland. Sedan dess har Martinez höjt sig flera nivåer. Här är mitt speltips i matchen.

Det har varit en halvdan säsong för Borges, med 17 segrar och 12 nederlag. Allt som oftast har det blivit utgång tidigt i turneringar. Speciellt av större rang. En okej insats gjordes sist i Cagliari Challengern, där Francesco Maestrelli och Yoshihito Nishioka besegrades innan Lorenzo Musetti blev för svår. En svag avslutning då Borges golvades avslutningsvis.

Desto bättre säsong gör Martinez, i synnerhet på grus, med fler segrar och färre förluster. Dessutom finns en titel under bältet, i en Challenger i Girona. Därefter tog han sig hela vägen till finalen i Estoril, men fick se sig besegrad av Hubert Hurkacz. På vägen slogs bland annat Casper Ruud. Därefter har inte spelet varit lika vasst. Men en hög kvalité finns på det röda underlaget.

Vem tar sig vidare?

Båda spelarna är rankade runt plats 50 på ATP-touren. Med tanke på att Martinez har gjort betydligt bättre ifrån sig bör han ändå få bära på favoritskapet, speciellt med tanke på att han trivs bättre på underlaget än motståndaren.

Mitt spel blir därför att Martinez går segrandes ur duellen, till 1.91 i odds, hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip