Världsettan Novak Djokovic inleder sitt äventyr i ATP Indian Wells med att ställas mot Aleksandar Vukic. Medan Nole inte behöver någon närmare presentation är Vukic rankad 69:a i världen och fick sitt stora genombrott förra året. Denna säsong har har inlett något trögt men ska inte på något sätt nedvärderas - vilket spelbolagen uppenbarligen har gjort. Här är mitt speltips!

Sedan semifinalförlusten i Australiska Öppna har inte 36-årige serben spelat någon tävlingsmatch. Även utan en matchvana på cirka en och en halv månads frånvaro från touren ska Djokovic givetvis ses som en favorit - som i de flesta turnering. Dock kan det mycket väl bli en svårare start än väntat då motståndare håller en hög nivå. Själv är jag inne på att Djokovic kommer få mer motstånd i år, samt att spelbolagen är ute och cyklar i detta möte.

På tok för hög handikapplina!

Den 9 år yngre Vukic, som har haft svårt inledningsvis på säsongen att gå segrandes ur dueller, är redan varm i kläderna. Detta efter att ha besegrat japanen Shintaro Mochizuki i två raka tie-break set. En match som pågick i nästan två timmar. Starkt att hitta ett sätt och återvända till segerspåret. Samt att australiensaren såg ut att trivas bra på underlaget.

Att då lägga en handikapp linan så högt som på -6,5 games till Nole är direkt felaktigt, i min bok. Motståndaren är betydligt vassare än så, på alla plan. Så vi kan förvänta oss en betydligt jämnare batalj.

Mina pengar läggs på att Vukic täcker handikapp linan på +6,5 games, till 1.76 i odds, hos Pinnacle .
This is the stats tab
This is the post tip