Återigen tror jag inte på att Novak Djokovic får någon parkpromenad i ATP Masters i Indian Wells då han i nästa omgång ställs mot Luca Nardi. Dels för att Djokovic fick kämpa lite inledningsvis. Dels för att motståndaren är i fin form. Här är mitt speltips - till nästan dubbla pengar i odds!

Den 36-åriga världsettan är på jakt efter sin första titel för säsongen. I Australiska Öppna blev vinnaren Jannik Sinner för svår. Grus i maskineriet kom även mot Aleksandar Vukic, fast serben började på topp. I det andra setet hade Djokovic svårt att hålla sin nivå och tappade det - innan han till slut vände och vann. Trots en del bekymmer är han megafavorit till att ta sig vidare.

Den 16 år yngre Nardi är varm i kläderna. Han har redan spelat två kvalmatcher, där han förlorade den sista. Som lucky looser har han fått en bra lottning, där han stod över första omgången. Därefter besegrades kinesen Zhizhen Zhang, genom ett imponerande spel, i tre set. Nardi visade prov på både offensiva vapen samt ett skickligt försvar, som gjorde honom svår att bryta ner.

Handikapp linan återigen för hög!

Mot Vukic låg handikapp linan så högt som på -6,5 games till Nole. Samma sak denna gång, vilket jag tycker är direkt felaktigt. Nardi har spelat bra och hunnit vänja sig till underlaget. Så vi kan förvänta oss en betydligt jämnare kamp än vad spelbolagen antyder.

Mina pengar läggs på att Nardi täcker handikapp linan på +6,5 games, till 1.95 i odds, hos Unibet .
This is the stats tab
This is the post tip