Världsettan Novak Djokovic fortsätter sitt äventyr i Australiska Öppna med att ta sig an Tomas Martin Etcheverry. En spelare som serben slog två gånger förra året - båda gångerna utan några större bekymmer. Mycket talar för en ny enkel viktoria. Jag har hittat ett speltips till dubbla degen i odds.

För Djokovic har det blivit två raka 3-1 segrar i denna Grand Slam turnering. Först över kroaten Dino Prizmic och därefter hemmahoppet Alexei Popyrin. Att Djokovic tappar set i sådana tillställningar är allt annat än vanligt. Något jag är övertygad om att vi kommer att se ändringar på framöver, ju längre in vi kommer i mästerskapet. Förmodligen redan i nästa omgång.

Etcheverry inledde säsongen som väntat tufft. Hard-court är knappast favoritunderlaget. Det blev tidiga förluster både i Brisbane mot Tomas Machac och Adelaide mot Alexander Shevchenko. Däremot har argentinaren imponerat desto mer i Melbourne, även om motståndet knappast har hållit någon högre nivå. Varken Andy Murray eller Gael Monfils var i toppslag i förlustmatcherna.

Parkpromenad för Djokovic?

Visst ska Etcheverry har kredit för att ha vunnit sina båda matcher utan att ha tappat något sätt. Men han har inga vapen som helst för att utmana Djokovic om vidare avancemang. En världsspelare som Djokovic kommer att vilja minimera sin tid ute på banan och försöka göra detta till en kort batalj.

Mitt spel blir att Djokovic täcker handikapp linan på -7,5 games, till 2.00 i odds, hos bet365 .
This is the stats tab
This is the post tip