Jag tror inte att Nadal kör över Bellucci hur som helst. Trycket på läktaren är bättre än i Davis Cup och publiken har burit fram sin hemmaspelare mot Brown, Cuevas och Goffin. Där har ni alltså två spelare topp 20.

Det blev en ganska väntat breakfest mellan Nadal och Simon i förra omgången, men det är tydligt att han inte alls är lika överlägsen när motståndet hårdnar. Vann faktiskt färre än 30% av poängen på sin andraserve vilket vittnar om att han inte är i fullt trim. Dessutom har ju inte Nadal hållit i ett racket månaderna innan OS, så man kan ju gissa att han, precis som Del Potro, blir mer sliten för varje match.

Man ska veta också att Bellucci har en enorm kapacitet när han spelar i trans. Har sett honom ett par gånger spela utomjordisk tennis och han växer in i den här turneringen. Det är svårt att slå vinnare på det här underlaget, så i slutändan handlar det nog om säkerhet där Nadal förmodligen drar det längsta stået, men han blir fortfarande väldigt kort på sina andraservar och backhanden är inte 100%.

5-0 till Nadal förresten. Spanjoren har täckt sin lina på grus, men inte på snabba underlag.

Tror att Bellucci täcker +5-linan utan störra problem, finns till 1,75 hos Nordicbet

This is the stats tab
This is the post tip