Det skulle verkligen vara supermärkligt om Djokovic slår Nadal i Madrid. De är som dag och natt just nu, Djokovic i någon form av livskris och Nadal helt överlägsen som det ser ut nu. Ur balans, det är ett bra epitet att sätta på Djokovic, alltså i dubbel bemärkelse. Emellanåt kan han inte ens stå på benen när han ska slå en slice och efter att ha sparkat hela teamet så är det klart att ett och annat snurrar runt där uppe.

Nadal ska vara ganska överlägsen här. Han är så mycket bättre just nu, trodde att de flesta skulle lägga sig med 3,5-lina, men när vi får 2,5-lina till 1,72 på Nadal så måste man kasta in en näve polletter. Det spelar ingen roll att Djokovic vunnit deras tre senaste grusmöten. Faktum är att förutsättningarna varit precis motsatta mot idag.

Tycker att den här matchen liknar deras möte i Monte Carlo 2012. Djokovic hade varit rätt kall fram till finalen och Nadal fullkomligt överlägsen. Den gången slutade debaclet med 6-3,6-1 till spanjoren.

Ska sägas att Djokovic är helt oprövad mot ordentligt motstånd i Madrid. Han har haft ganska stora problem med både Almagro och Lopez...man kan väl lugnt säga att Nadal blir något helt annat.

Jag skickar in pengarna på Nadal -2,5 games till 1,72 hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip