Snacka om att det har Nadals överlägsenhet har gått en smula långt. Han är överlägsen nu, så är det, men att över 19,5 games mot Klizan i högform ska stå i 3,35....vansinne om du frågar mig.

Helt perfekt att Nadal krossade GGL i andra omgången. Garcia-Lopez har ingenting i sitt spel som kan hota Nadal, alltså absolut noll. Det har däremot Klizan. När Klizan spelar på sin högstanivå, då är det topp 10-klass vilket visserligen låter en smula sjukt när han är rankad utanför topp 100 i dagslägen.

Hur som helst. Nadal ges helt sjuka handikapplinor nu och jag hade köpt den om vi snackade det långsammaste grusunderlaget på touren, men i Barcelona är det Snabbare än på många år, jag vet inte om man lagt om gruset eller om vädret varit jättebra, men holdprocenten är högre än tidigare och hardcourtstarka spelare har gjort dugliga resultat så här långt.

Nadal har 2-1 på Klizan men har aldrig vunnit i raka set, det är en av många anledningar till att jag tycker att 3,35 är väldigt högt för överspelet i den här matchen. Dessutom, även om matchen spelas på Nadal court eller vilken fånigt namn de än valde så ska man komma ihåg att det fan inte är enkelt att hålla koncentrationen uppe match efter match efter match, även om man heter Rafael Nadal.

Tycker att alla över- och handikappspel är bra i den här matchen så det är bara att välja och vraka.

This is the stats tab
This is the post tip