Jag tycker ärligt talat att man inte har något val än att spela Tenny Sandgren som underdog till 2,25 mot Nishioka. Det finns så klart vissa farvågor. Sandgren kan vara smånöjd över att ha vunnit titeln i Auckland och säkrat ytterligare ett år på ATP-touren.

Men det man inte ska bortse ifrån är hur sinnessjukt bra Sandgren är just nu. Han har bara blivit breakad en gång på sina fyra senaste matcher och med tanke på hur bra han var i Australian Open förra året så utesluter jag inte att han kan bibehålla formen.

Många gånger när spelare som är direktkvalificerade till en Grand Slam och spelar veckan innan är de liksom lite värma i kläderna och fortsätter på sin formtopp. I regel kommer sedan en svacka ett par omgångar in i majorn eller efter turneringen. Så lär även fallet Sandgren sluta.

Men jag vill mena på att han den här veckan hållit topp 20-nivå, då kan man egentligen bortse från vilka han mött. Det är liksom nivån på servandet, nivån i säkerheten, backhanden, forhanden, ja allt det där som gör att han ser ut som en rund miljon.

Nishioka är på uppgång och Sandgren hade kunnat få en betydligt lättare lottning, men 2,25 är för högt. Tycker att han ska vara liten favorit. Spelet finns hos FastBet och Bethard .

This is the stats tab
This is the post tip