Nishioka i Asien...jag kan meddela att det kommer bli en jävligt tuff uppgift för Shapovalov som är oprövad i de för förhållandena. För man ska veta att snabba banor i hög luftfuktighet är svårhanterliga och det visade inte minst Shapovalov när han tappade set och var så när på att ryka mot Ivashka i första omgången. Nu är inte Ivashka någon duvunge längre, men den matchen ska kanadensaren vinna enklare.

Sen är ju Nishioka en maskin just nu. Han har liksom bara tappat strögem i sin tre första matcher och jag kan liksom inte se hur han ska kollapsa mot Shapovalov som hade stora problem i första omgången. Visst, Shapovalov kommer få mer på serven men jag blir inte förvånad om Nishioka är bättre från baslinjen i den här matchen.

Man ska veta också att Shapovalov tillhör den här unga gruppen som fått för hög ranking vid för ung ålder. Han är inte tillräckligt stabil för att upprätthålla en topp 30-ranking och Nishioka är lite som en bomb som håller på att detonera, han är för bra för att vara utanför topp 100 och kommer göra många bra resultat framöver.

+3,5-linan kommer han täcka utan vidare i den här matchen. Finns till 1,78 hos LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip