6,5-lina på gräs när Raonic är involverad är alltid fint. Han servar ju som alltid väldigt bra och är ju en killer i tiebreak – men han har inte imponerat alls ute på banan och är ju en smula överskattad på gräs och möta en formtoppad spelare så här, det lär inte bli någon kross.

För man får lov att säga att Dennis Novak gjort en perfekt turnering så här långt. Krossade allt motstånd i kvalet och plockade ner Pouille i andra omgången. Brutalt bra gjort även om Pouille inte alltid är att räkna med.

Hur ofta täcker Raonic sin handikapplina på gräs då? I Wimbledon gör han det typ aldrig, faktum är att han faktiskt tappat set 8 av sina 9 senaste matcher i Wimbledon inför i år och det var ju inte direkt så att han körde över Millman nu senaste, vann i tre raka tiebreak och egentligen utan att imponera.

Nej jag är djupt övertygad om att Raonic är för svag i returspelet och att han kommer släppa upp Novak till minst ett tiebreak. Då är helt plötsligt 6,5-linan kanon.

Även om Dennis Novak spelar mest grus så har han många dugliga resultat på snabba underlag och det känns som att marknaden tar honom för mycket för grusspelare här och att man inte tar hänsyn till Raonics svaga returspel.
1,57 hos Bethard och FastBet är helt klart värt en peng.

This is the stats tab
This is the post tip