Som upplagt för en långkörare här. En av världens bästa servare mot Garin som haft en sinnessjuk uppsving på gruset i år. Opelka är långt ifrån någon stor grusspelare men har har ändå fått in 9 tiebreak på 11 grusmatcher i år.

Om de lyckas få in minst ett tiebreak i den här matchen så krävs det därefter bara fyra set för att överlinan med väldigt stor sannolikhet ska spricka.

Även om Garin är klar favorit så....Opelka har trots allt skagit Carreno Busta, Gulbis och Londero på grus i år. Visst, en knippe formsvaga herrar men han har också tagit sett på Paire, Ythiem och Monfils...ett knippe formstarka herrar.

Jag räknar med att räcker med att Opelka vinner ett set för att överspelet ska sitta. Han har en så pass bra serve samtidigt som Garin kanske inte har tourens bästa returer.

Förra året rök amerikanen i kvalfinal. Men vad som är anmärkningsvärt är att samtliga tre matcher innehöll ett tiebreak och att överspelet satt i samtliga tre matcher.

Nej, blir det här över 3,5 set så sitter även överspelet. Därför känns över 38,5 games till 1,83 hos SpeedyBet som ett bra spel.

This is the stats tab
This is the post tip