Måste prova Opelka igen. Det börjar bli tjatigt, jag vet, men är fint plus på amerikanen så det finns ingen riktig anledning att inte fortsätta på honom.

Som sagt, han är hyfsat formstark, Opelka. Slagit en handfull stabila ATP-spelare senaste månaden och servar verkligen bra nu, men till skillnad mot andra storservare är han inte helt oduglig i returspelet.

Mot Roger-Vasselin i första omgången var det första gången på typ 10 matcher som Opelka inte vann över 60% av sina andraservar, men det är klart, möter man en returspecialist så får man väl vara nöjd med 50%.

Just nu skulle jag faktiskt säga att Opelka är bättre än Giraldo. Man litar inte riktigt på honom på grund av hans valpighet, men för mig står det klart att oddsen ska vara betydligt jämnare - särskilt med tanke på hur hårt ansatt colombianen blev i första omgången mot 176-rankade Marcelo Arevalo. Det är också ett tecken på att Giraldos ranking inte ljuger. Just nu är han inte bättre än 132.

Kan dock utan tvekan konstatera att Opelka har haft en spelstyrka som platsar topp 100 senaste månaden. Lägg till att Giraldo haft ett bedrövligt år på hardcourt...

Just därför, oddset på 2,50 på Opelka är för högt. Finns till 2,62 hos WilliamHill och 2,50 hos Unibet och bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip