Kommer fortsätta på Reilly Opelka i Los Cabos. Han är tät nu, amerikanen. Behövde inte rädda en enda breakboll mot en halvskadad Stakhovsky och höll sig även obreakad mot returspecialisten Donald Young i Atlanta.

Han har ju en hästspark till serve, särskilt i ad-rutan. Där ser man knappt bollen när den swischar förbi. Och jag tror att det passar Opelkas servestil att möta en vänsterhänt spelare. Han får sina bästa servar, näst intill otagbara, mot motståndarens forehand. Och sina något sämre servar mot Lopez backhand som, returmässigt, är jättedålig.

Så det är två riktigt duktiga servare med stora hål i returspelet som ställs mot varandra. Lopez ska såklart vara favorit. Opelka är nämligen en rätt kall volleyspelare, särskilt med tanke på hur bra han servar. Å andra sidan är inte Lopez någon fantastisk passerare så det ska nog kunna gå vägen i alla fall.

Kanske att Lopez är lite oförberedd här också. Han har inte spelat hardcourt på väldigt lång tid och kanske inte prioriterar den här turneringen. Har ju faktiskt torskat mot både De La Nava, Stakhovsky och Nishioka i år - samtliga i första omgången.

Testar överspelet här, över 22,5 games till 1,80 hos William Hill , finns något lägre hos bet365

This is the stats tab
This is the post tip