Tror faktiskt Opelka kan täcka överspelet här. Inte för att han är en fantastiskt tennisspelare på något sätt, utan för att Donald Young har varit fruktansvärt dålig i Atlanta. Lite skumt faktiskt, han är uppvuxen i staden och bor bara ett stenkast från arenan och brukar träna på banorna när han är hemma, men någon vidare form han har inte. Helvete vilka enkla misstag han gör ute på banan - både i serve- och returgemen. Man får nästan vibbar från katastrofåret 2012 när han gick från ATP-touren till futuretouren på en säsong.

Det som gjort att han överlevt två rundor är en stor portion tur. Både på banan men framför allt i lottningen. Kraijcek (131) var den klart bättre spelaren i första omgången och hade matchboll i andra set och break upp i andra. Väldigt snöplig förlust där. Nästan precis samma grej inträffade i andra omgången mot en formsvag Smyczek (116) som även han vann första set och torskade andra i tiebreak. Man ska alltså veta att Smyczek varit katastrofal senaste veckorna men borde ändå vunnit den här matchen.

Opelka är en dålig version av John Isner. Han har sin serve att luta sig tillbaka på men mycket mer än så är det inte. Jag drar inga större växlar av att han slog ut en skadad Kevin Anderson, det var uppenbart att handleden störde sydafrikanan. Men Opelka krigar på jävligt och det sjuka är att jag tror att han kan vinna en hel del poäng ute på banan. Det är bara att hålla bollen i spel mot Young just nu så gör han misstag. Noll självförtroende har han nu, Donald.

Det är inte megasnabbt i Atlanta och det ska såklart gynna Young, men å andra sidan kommer han få problem med Opelkas förstaserve. Dessutom gör han inte så vansinnigt många misstag vilket gör att Young måste bygga poängen och avsluta dem. Det är inte jättesvårt mot en så pass begränsad spelare men det krävs säkerhet och presition i slagen - det har inte Young just nu.

Båda spelarna har spelat två matcher i turneringen och samtliga fyra har gått över dagens lina.

Gillar både hcp-spelet och överspelet i den här matchen men går med över 22,5 till 1,86 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip