Visst, Paire har en väldigt fin högstnivå som han plockar fram ungefär en gång om året. I övrigt är han mestadels bara sjuk i huvudet. Kom tydligen till presskonferencens efter första omgången med en Heineken i handen och var tydlig med att han bara svarar på frågor om matchen och inget annat. Helt sjukt är han. I min bok har inte en sån spelare mandat att glida runt som en kung på US Open.

Och mycker handlar just om inställning när det kommer till Paire. Inställning plus en sviktande forehand är hans problem. Börjar likna Gulbis mer och mer - båda har superdåliga forehands och dålig inställning. Och det var just forehanden som svek honom i första omgången. Det haglade unforced från den sidan och Baghdatis är ju inget ägghuvud. Han har nog en tydlig plan att låsa fast Paire i forehandrallyn.

Trevlig lottning för cyprioten i första omgången, Bagnis gav visserligen upp efter två set, men baggen lär komma fräsch till den här matchen och även om Paire har en bättre ranking just nu så tycker jag helt klart att Baghdatis just nu är den bättre spelaren...för man ska veta att fransmannen har en herrans massa poäng att försvara nu i höst.

Har svårt att tro att Paire höjer sig så pass mycket. Han nyper säkert ett set, men mer än så tror jag inte att det blir.

Baghdatis finns till 1,59 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip