Över 21,5 game…ja tack!

Benoit Paire ställs på hemmaplan i franska Nice mot Victor Hanescu och jag ser framför mig en väldigt jämn match mellan dessa två. Paire är en 22 årig fransman som är en utpräglad grusspelare som härjar på riktigt bra på Challenger touren. Jag har sett många matcher som han spelat och det har varit bra även om det ibland skiner igenom med hans orutin i de ”större” matcherna.

Dock har han här en hyfsad matchup mot Hanescu som inte får det att fungera till 100 och inte alls visar upp det spel som han gjort de två förra grussäsongerna. Nu har jag sett betydligt mer av Hanescu än Paire genom åren och nu i de senaste turneringarna så har det ju inte sett så övertygande ut och det blir ett bra matchscenario i en jämn, tuff och lång match.

Ofta blir Hansecus långa och jämna där han i år spelat 20 matcher på gruset och nio av dem har gått till tre set. Vidare så är även seten väldigt jämn oavsett motstånd och det gör ju att spelet känns än bättre. Detsamma kan man säga om Paire som har spelat 25 mather i år på gruset (dock sämre moststånd än Hanescu) men 10 matcher har gått till tre set och det är även långa och tuffa set med.

Oavsett om det nu kanske bara blir en tvåsetare, så ser jag ett stort värde i oddset 1,92 hos Pinnacle för över 21,5 game då det garanterat blir långa set.

This is the stats tab
This is the post tip