Han verkar inte vara i något kanonslag, Fabio Fognini. Det hela började i Umag där han gav upp mot Travaglia. Därefter började misären, han blev djupt pressad av Julian Lenz - som knappt existerar som tennisspelare och det har han följt upp med fyra direkt dåliga insatser.

Sen vet man ju aldrig med Foginini, men det troligaste är att han inte är så sugen på att spela och då blir det ofta pannkana - särskilt mot juniorer som springer på allt. Fognini gillar ju vagga in motståndarna i någon form att trygghet, men det lär inte funka på Paul.

Sen har ju Tommy Paul gjort ett par riktigt bra insatser på sistone. Han borde utan tvekan tagit ett set på Tsitipas och har redan spelat tre matcher i Montreal, det är viss skillnad mot att Fognini som kommer från en dålig period till en ny turnering.

Det är knappast hans bästa turnering det här. Fognini brukar nämligen inte ens ställa upp i Canadian Masters - åtminstone inte i Toronto. När turneringen spelas i Montreal har han åkt ut i andra omgången fyra gånger i rad.

Motivation slår klass, den gamla devisen håller fortfarande och nu när "klass" dessutom är formsvag så tror jag att Tommy Paul har en bra skrällchans.

Han spelas till 2,35 hos SpeedyBet .

This is the stats tab
This is the post tip