Det var roligt så länge det varade men nu är det tack och adjö med Pella. Han krigar som en galning men nu måste orken vara slut. Totalt har han spelat 17 set jämfört med Agut som spelat 11,5 set. Det är skillnad kan jag lova.

Mycket kan man säga om Pella, han har gjort det bra. Men det är ett gäng serverobotar som han mött. Agut är allt annat än en serverobot, han gör det Pella gör fast bättre. Det är lite som förr om åren när Kevin Anderson alltid stångades mot Berdych. Kevin var inte alls oäven men gjort allt lite sämre och förlorade därför varje match.

Sen ska man ha i åtanke att Agut inte tappat ett enda set på vägen medan Pella räddade 8 av 9 breakbollar mot Kevin Anderson och vände åttondelen i fjärde set när Raonic servade för matchen. Snacka om mental urladdning.

Bautista Agut spelar flackare, rör sig något bättre på gräs och ska vara den stabilare av dem, även om Pella emellanåt får tillbaka allt – det får Bautista Agut också. Sen har vi ju det här med att Agut är mer van vid de stora scenerna. Han har varit framme och nosat på den här nivån förut medan Pella aldrig tagit sig förbi fjärde omgången i en Grand Slam.

2-0 inbördes till Agut vittnar en del om deras styrkeförhållanden. Jag vet inte riktigt hur Pella ska bära sig åt i den här matchen. Han har inte grundslaget att slå Agut från baslinjen och det betyder att Agut måste missa en jävla massa för att förlora det här.

Jag kan bara se envägstrafik och mest troligt raka set. Tar -5.5 games till 1,80 hos FastBet .


This is the stats tab
This is the post tip