Speltips: Pella - Zeballos

Sport: Tennis
Spelstopp: 2017-05-05 15:00
Land: Tyskland
Liga: ATP München
Odds: 1,80
Tips: 1
Lite märkligt ändå att Zeballos släpps som favorit mot Pella. Visst, han är 70 platser framför på rankingen men snälla, kolla hur Pella spelat den här veckan. Han är precis hur bra som helst, skulle slå de flesta i den här formen, inkluderat Zeballos - detta trots att Zeballos är på en grym run han också. Nu har oddset justerats lite till 1,80 på Pella men han känns riktigt fin nu och jag känner mig trygg i att han vinner denna.

Pella har halkat efter på rankingen p.g.a att han vägrade spela challengers förra säsongen. Ingen större hardcourtspelare, den här Pella, och just därför inbringade förra säsongen inte särskilt mycket poäng, lägg till ett par tuffa lottningar under grussäongen, ja då blir inte man rankad bättre än 150, trots att man spelar uteslutande atp-turneringar.

Tycker som sagt att han gör allting rätt just nu. Servar på hög nivå, slår till bollen i en jävla fart och rör sig extremt fint på underlaget. Med andra ord, en extremt formtopp.

Zeballos har jättefin form han också, men som Pella spelare nu bedömer jag honom som ganska klart bättre, faktiskt. Lägg till att Zeballos haft ett tuffare spelschema senaste veckorna så, fördel Pella, helt klart.

Han har, som jag skrev ovan, haft lite oflax med lottningar, har tagit set x2 mot Ramos i år, båda matcherna i första omgången och Ramos i år har spelat topp 20-tennis, så vi kan nog utan vidare konstatera att Pella är underrankad och även underskattad.

Den här matchen tror jag inte att han släpper. Zeballos slog Kohlschreiber senast, men det har visat sig att tysken inte är att lita på just nu, så man kan nog dra av lite kredd där. Har en jävla fin serve också, så visst, ger han inte bort något i sina egna servegem så blir det tufft, men jag vågar ändå ta Pella här till 1,80 hos Nordicbet.
  Pella - Zeballos
Spela på Speltips Pella - Zeballos
Poldan - 4 Maj 2017 - 20:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
17:30  Spartak Moskva - N Novgorod
Ishockey - KHL - Över 4,5 mål
1.88
18:00  Sverige - Norge
Handboll - Handbolls-VM - Sve över 27,5 mål
1.75
20:30  Juventus - Chievo
Fotboll - Serie A - 1 & under 3,5
1.83
21:00  Eibar - Espanyol
Fotboll - La Liga - Under 2,5 mål
1.73
10:30  Tiafoe - Nadal
Tennis - Australian Open - Tia +8,5 games
1.86
21:30  Getafe - Valencia
Fotboll - Copa del Rey - BLGM
2.15

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Livestreaming