Man måste bara klicka handikappet på Pospisil i det här mötet. De känner ju varandra rätt väl, Raonic och Pospisil. Den sistnämnda var alltid ett hack bättre som junior men när Milos började få full utväxling av sin serve blev det tronskifte.

Under nästan hela den här säsongen har man bara väntat på att Raonic ska blixtra till, för i ärlighetens namn har han varit en besvikelse i år. En final, på gräs, är vad han kan stoltsera med och han har förlorat mot många spelare som anses vara sämre än honom. Nu senast Mackenzie Mcdonald.

Men han har en spelstil som passar bra för inomhusspel, det är ett jävla pangande men det gäller å andra sidan även Pospisil. Man skulle faktiskt kunna säga att de spelar rätt lika med skillnaden att Raonic har mer tyngt i sitt spel.

Vad man ska ha i åtanke är att Pospisil redan spelat en match här i Antwerpen där han bara tappade ynka 10 poäng i egen serve över två set. Det är inte mycket kan jag lova. Sen är han ju en bevisat duktig inomhusspelare. Två titlar på challengertouren tidigare i år och har han ytterligare en semi och en kvartsfinal inomhus på ATP-touren. Så, absolut ingen duvunge det här.

Rent formmässigt klar fördel Pospisil, eller det är mindre nackdel Pospisil kanske man ska säga. Raonic har bara fått till tre break i sina tre senaste matcher och då har motståndet i snitt varit klart svagare än Pospisil. Egentligen alldeles oavsett, Pospisil skickade in 10 ess på lika många servegem i första omgången, då blir man svårbreakad på det här underlaget.
+3,5 games ska han täcka utan vidare till 1,82 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen .

This is the stats tab
This is the post tip