bet365 har lanserat en ny spelform. WilliamHill hade den tidigare. Det innebär att man kan tippa ställningen i matchen efter 4 eller 6 games. Den är en marknad som är autogenererad vilket betyder att ingen oddssättare lägger någon större energi på den. Utan man har helt enkelt skrivit in hur ofta en spelare i snitt håller serve på hardcourt och därefter får man fram ett värde.

Det här gör att oddsen ibland kan bli lite missvisande. Speciellt för spelare där man inte har särskilt stor databas. En sådan spelare är Maximiliam Marterer. Han var hemskt formsvag på hardcourt en stor del av 2018 vilket gör att hans holdstats med största säkerhet är inskrivna som lägre än vad de i själva verket är.

Pouille och Marterer är två serveoriterade spelare som båda slår stenhårt. Inte helt olika egentligen – båda vill slå första slaget av den enkla anledningen att försvarsspelet är otroligt mycket sämre än offensiven. Det är knappast någon nackdel att Marterer är vänsterhänt heller. Det gör att båda kan slå cross med sin forehand mot moståndarens svara sida.

Det kommer vara 32 grader vid tidpunkten för matchstart och lägre luftfuktighet än tidigare under veckan vilket gör att bollen flyger extra snabbt genom luften - något som gynnar servaren.

Spelet blir alltså 2-2 efer 4 games till 1,72 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip