Upp till 1000 kr i spelkrediter för både nya och existerande kunder hos bet365 . Sätt in 1000 kr och du får 1000 kr extra att spela för!

Återigen två starka servare som ställs mot varandra på en snabb bana i Melbourne och då kollar vi på bet365 :s nya marknad 2-2 efter 4 games. Jag har förklarat tidigare varför oddsen på den här marknaden kan bli fel, lite kortfattat så går det ut på att en dator sköter oddsen som inte har tillräckligt stor databas för att ha koll på spelare som spelat mycket lite på ATP-touren – i det här fallet Popyrin.

Pouille känner väl alla till. Enorm serve och ett jävla pangande från båda sidor. Fransmannen blev bara breakad en gång av Marterer över fyra set i senaste omgången och Marterer är en spelare med liknande spelstil som Popyrin.

Om man tycker att det är imponerande så är det inget emot Alexei Popyrin som är obreakad efter två matcher här i Melbourne. Då känns det som att det ska mycket till för att han ska bli breakad i någon av de två första servegemen mot Pouille.

Det är högsommar i Australien och bollen flyger extra snabbt i de här förhållandena vilket gynnar powerspelare. Så jag utgår från att 2-2 efter 4 games håller och oddset 1,66 hos bet365 är kanon.

This is the stats tab
This is the post tip