Jag tycker att Raonic blivit lite väl stor favorit här på hemmabana i Montreal. Faktum är att han åkt ut i andra omgången de två senaste gångerna i den här turneringen. Hyfsat snabbt underlag, visst, det passar Raonic – men det passar även Pouille.

Två skadebenägna herrar. Raonic har haft problem hela året och nu senaste var det ryggen som spökade. Och där har vi sätt mängder av exempel, inte minst Roger Federer, som spelat trots ryggsmärtor och den gemensamma nämnaren är att det aldrig går bra.

3-1 i matcher till kanadensaren som dock bara täckt sin handikapplina en av fyra gånger mot Pouille. Utöver det så var det faktiskt Pouille som vann sist i Australian Open. Efter den matchen har Raonic bara täckt sin handikapplina i åtta av 23 matcher vilket ger oss en hitrate på 35%.

Så, formmässigt är det oklart hur de står. Pouille fick stryk av Kokkinakis i Mexiko förra veckan. Kokkinakis har dock alltid en viss nivå i sig. Samtidigt fick Raonic stryk av Gojowcyk i Washington vilket är minst lika alarmerande.

Värdet i den här matchen ligger på Pouille men jag väljer lågvariansalternativet och spelar +3,5 games till 1,62 hos Unibet .

This is the stats tab
This is the post tip