Så här: om Ramos lyckades ta ett set på Khachanov för två veckor sedan med liknande förutsättningar som nu, varför skulle han inte göra om den bedriften när han får ytterligare ett set på sig?

Han är absolut inte bra nu, Ramos, men det finns några ljusglimtar att hämta från senaste veckorna, även om förlustkontot bara blir större och större så har han tagit set i tre av sina fem senaste matcher och har ju en grundnivå att luta sig tillbaka på.

Sen är ju inte Khachanov någon att hålla i handen om man spelar att han ska vinna i raka set. Det är väldigt sällan han gör det nämligen. Nu vann han visserligen ett gäng matcher i raka set i Toronto men trots det så vinner han färre än 25% av sina matcher på ATP-nivå (hardcourt) i raka set och i år har han bara vunnit 3 av 9 grandslam-matcher i raka set vilket tycks vara i enlighet med hans set-statistik överlag.

De har totalt mötts fyra gånger där Khachanov leder med 3-1 inbördes, vad som är intressant är dock att Ramos tagit set i samtliga matcher.

Jag tror att Ramos tar sig samman och nyper ett sig i den här matchen också. Khachanov är en ojämn rackare och till nästan dubbla degen så får man ju trycka in keramiken.

Finns hos LeoVegas (över 3,5 set)

This is the stats tab
This is the post tip