Speltips: Raonic - Federer

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-03-21 21:00
Land: USA
Liga: Indian Wells
Odds: 1,73
Tips: Över 22,5
Raonic stal kvartsfinalen mot Nadal och måste väl vara helt stekt mot Federer?
Jag tror inte det.

För det första har Raonic spelat väldigt bra under Indian Wells, nära sin högstanivå. Och ska man hårdra det så spelade han faktiskt bra första timmen mot Nadal också, trots att han var totalt underlägsen. Att han slog typ 70 unforced berodde helt enkelt på att Nadal fick tillbaka världens alla omöjliga bollen. Det kommer inte Federer att lyckas med.

När Milos får stå och mata sina in-side-out så är det i princip ingen som kan stå emot - utom Nadal. Jag är fullständigt övertygad om att Raonic vunnit den här matchen i raka set mot alla utanför topp 10.

Skillnaden mot dagens match är att Federers svaga backhand aldrig någonsin kommer kunna stå emot på samma sätt som Nadal lyckades göra med sin forehand.
Å andra sidan kommer Raonic inte ha en susning i Federers servegem. Mot Nadal visste man ju att förr eller senare kommer han att få ett läge, frågan är bara om det är för sent. Att Federer skulle släppt till två setbollar vid 4-5 i andra set är nästan helt otänkbart.

Så, hur som helst, det passar Raonic så fruktansvärt mycket bättre att möta Federer. Roger kan försöka blocka in alla returer men får han en projektil ner i backhandhörnet sen så är han körd.

Det kanske inte är någon tillfällighet att Nadal har mosat Raonic i 4 av 5 matcher. Men det är inte heller någon tillfällighet att Raonic har hängt med Federer i 6 av 9 matcher.

Jag spelar återigen över 22,5 games och känner mig betydligt mer bekväm med att göra det idag än vad jag var igår. Finns att hämta hos Ladbrokes till 1,73.
  Raonic - Federer
Spela på Speltips Raonic - Federer
Poldan - 21 Mars 2015 - 16:09
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2015-03-21 18:54

Raonic kommer inte att få samma möjlighet att gå runt på sin forehand i federers servegame som i Nadals Rogers serve är ju klasser bättre samtidigt som han har bett högre tryck och tempo i spelet. tror inte Raonic får tiden alls att styra med sin forehand idag han bör även känna av matchen från igår både mentalt och fysiskt.


Bettingbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
04:00  Vegas - San Jose
Ishockey - NHL - Stanley Cup - Under 5,5 mål
1.60
15:30  Nadal - Klizan
Tennis - ATP Barcelona - Över 19,5
3.05
19:00  AIK - Sirius
Fotboll - Allsvenskan - AIK HT/FT
2.06
19:00  GAIS - Gefle
Fotboll - Superettan - 1 asian hcp -0,5
1.69
20:45  Fulham - Sunderland
Fotboll - Championship - 1 & håller nollan
2.20
16:30  Vinnare Ekstraliga Polen
Fotboll - Ekstraliga - Wlokniarz Czestochowa
11.00

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar