Tycker inte att man ska dra förhastade slutsatser om Raonic efter förlusten mor Youzhny. Han hade set´n break i den matchen och var ungefär så överlägsen som man kunnat förutspå. Men på något vis förlorade han från att ha stått i 1,01, men det var knappast något fel på honom. Det kan ha varit en blandning med motivation och stress.

Florian Mayer är på väg tillbaka, eller han kanske till och med är tillbaka efter två raka CH-titlar innan US Open. Men därefter har han varit iskall. Höll på att sätta Tyskland i en riktigt prekär situation i DC, men lyckades tillslut slingra sig.

Tycker att det ska passa Raonic rätt bra att möta Mayer. På gräs och grus biter tyskens spel bättre. Problemet är att Mayer ofta ger sina motspelare tid istället för att sätta press och ger man Raonic lillfingret så tar han hela armen. Väldigt många fler servar kommer att komma tillbaka i spel när Mayer servar och dessutom är ju Raonic klasser bättre ute på banan. Kommer bli en matchbild där Raonic får stå och nöta med sin forehand och då lär tysken vara stekt rätt snabbt.

Mayer har ju dessutom hoppat mellan hardcourt och grus medan Raonic varit i Kina i över en vecka nu. Skulle tippa på att kanadensaren är ordentligt revanschsugen och städar av Mayer i raka set.

Finns till 1,52 hos Unibet

This is the stats tab
This is the post tip