Raonic mot Struff på tisdag. Jag tror att tysken hänger med rätt bra här. Raonic är överskattad på gräs, men det är förvisso Struff också. Men tittar man till oddsen så, nja, Raonic känns lite för övervärderad här och om Struff får 6,5 games försprång så tror jag inte ens att det blir jämnt. Då vinner Struff.

De spelar ju väldigt lika dessa två. Båda vill ha initiativ och slår hårt som tusan. Båda servar väldigt bra och flackt vilket passar för grässpel. Men så har båda också problem att komma ner djupt på låga bollar.
Struff har spelat tre matcher på gräset i år. Han har förlorat två, men i samtliga matcher ligger han runt 90% vunna förstaservar och ett ess per servegem, då blir man svårbruten oavsett motstånd.

Raonic gick ju till semi i Wimbledon förra året men det har jag svårt att tro att han kan återupprepa. Han täckte in sin handikapplina som favorit en enda gång på vägen till finalen. Det är ett gott tecken på att han hade en del flax.

Formen är det inte så mycket att orda om. Raonic har varit kall under grussäsongen, kanske ingen megaskräll, men så förlorade han mot Kokkinakis i Queens och det får man säga är lite oroväckande, även om han borde vunnit den matchen.

Tror att vi får se minst ett tiebreak och att Struff håller emot bra i sina egna servegem. Raonic vinner väl säkert men marginalerna lär inte bli superstora.

+6,5 games finns till 1,80 på Nordicbet .

This is the stats tab
This is the post tip