Hade ju inte haft några större problem att ta ett +4-handikapp på Sugita mot Raonic, men nu har man hackat ner linan till 3,5 och då tar jag hellre överspelet.

Raonic har opererat vänster handled vilket gör att han bara slicear sin backhand, lite som Del Potro faktiskt. Det är bara slice och ett hyperaggressivt spel. Forehanden och serven fungerar dock utmärkt så han lär vara fortsatt svårbruten. Men när en spelare som Sugita får stå och bolla mot Raonic slice så lär han bli svårbruten. Lägg till att Sugita spelar på hemmaplan och är extremt formtoppad, ja då behöver man inte många högskolepoäng för att räkna ut att han kommer hänga med kanandensaren.

Raonic är ju dessutom matchotränad och var dessförinnan extremt formsvag. Han vann med på tok för stora siffror mot Troicki i första omgången, den matchen var väldigt jämn och man ska veta att Troicki är så formsvag att han förmodligen inte skulle vinna matcher på futurenivå.

Så man måste ju säga att det luktar skräll här, men frågan är bara vilket spel som är bäst. Med tanke på att Raonic ändå bombade in 16 ess på tio servegem i öppningsmatchen så känns överspelet ett hack hetare. Linan ligger på 22,5 games till 1,94 hos Leo Vegas.

This is the stats tab
This is the post tip